نشرت صفحة “خواطر سيناوي” صورا لما يطلق عليه الجيش المصري “بؤر إرهابية “بسيناء ويطلق عليها قذائف المدفعية والطائرات ،موضحا أن الصورة لمنزل عائلة بسيطة ،وأن القصف المدفعي أسفر عن مقتل سيدة كفيفة وإصابة آخرين منهم سيدة أخرى ببتر في القدم واليد.
وقالت الصفحة “ده بيت لأسرة بسيطة في مدينة رفح جنب مدرسة طارق بن زياد اليوم كان في قصف مدفعي وقعت قذيفة مدفعية على المنزل أسفر عن قتل السيدة “عائشة محمد بتور” 40 عام من قبيلة الرميلات (كفيفة وكل حياتها بين أربع حيطان) واصابة السيدة “مريم محمد سلمان أبو قنديل” 50 عام أصيبت ببتر في اليد والقدم ودلوقتي بين الحياة والموت وفي ناس تانية اتصابوا لكن دول اللي قدرنا نوصل لأسمائهم”.
وأضاف “تم تشييع جنازة “عائشة” بعدد قليل من أهالي رفح .. الأهالي اللي بقوا ميعرفوش مصيرهم ومحدش بقى عارف هيموت بقذيفة ولا طلقة ولا ايه ولا ايه؟!
ويطلع إعلامهم المضلل ويدلسوا على الناس ويقولوا جاري قصف البؤر الإرهابية!”